Lijepa rukometna predstava

1 - Nevio Mijić, RK "Mornar-Crikvenica"
2 - Dominik Palaić, RK "Mornar-Crikvenica"

PRIJATELJSKA UTAKMICA

„MORNAR-CRIKVENICA“ - „ZAMET“ 28:35 (15:16)

Crikvenica, 28.2.2018. Gradska sportska dvorana. Gledatelja: 120. Suci: Luketić i Tomović (Rijeka).

MORNAR-CRIKVENICA: Kristijan Car, Oroši 2, Matejčić 3, Mijić 1, Medvedec 3, Derossi 3 (1), Huljina 5, Čupić 2, Palaić, Jelovac 1, Matija Car 3, Karaula 1, Žepina 2, Dokoza, Stanić, Stupar 2 (1).
ZAMET: Plantarić 1, Jeličić 4, Martinović 8, Njegovan 2, Kružić 3, Sorić, Načinović 3, Starčević 2, Majić 5, Golik 2, Zhao Chen 5, Quan Wang.

Sedmerci: "Mornar-Crikvenica": 5 (2); "Zamet": 3 (3).
Isključenja: "Mornar-Crikvenica": 4'; "Zamet": 2'.

Lijepu rukometnu predstavu upriličili su rukometaši „Mornara-Crikvenica“ i „Zameta“ u sinoćnjoj prijateljskoj utakmici u Gradskoj sportskoj dvorani. Iako je utakmica bila prijateljska moglo se vidjeti mnoštvo vrhunskih rukometnih poteza s obje strane, a utakmica je imala puno dinamike, čak i rezultatsku izjednačenost u dijelu susreta.
Posebna atrakcija bio je nastup „Zametovih“ kineskih pojačanja koji su demonstrirali svoju visoku klasu. Uz njih su se kod "Zameta" istakli mladi Martinović te Golik. U domaćem sastavu na prvoligaškoj razini i ovaj put su odigrali Huljina i Čupić, a treba istaknuti i dobar nastup mladih Matije Cara i Vita Derossija. Treneri Matošević i Žiljak u igru su uvodili sve igrače, a gotovo svi su se i upisali u listu strijelaca.

I.Š.

Podijelite