Košarkašice "Arxa" najbolje na turniru u Aleksandrovcu

1 - Košarkašice "Arxa" pobjednice turnira "Košarka bez granica"
2 - Judita Srdoč (crveni dres), najbolja igračica turnira
3 - Time-out trenera Kozlevčara

Košarkašice „Arxa“ prošlog su vikenda sudjelovale na ženskom košarkaškom turniru "Košarka bez granica" održanom u Aleksandrovcu, u organizaciji Košarkaškog kluba „Igokea“.
Uz Crikveničanke na turniru su nastupile mlade košarkašice iz košarkaških klubova „Una“ (Kozarska Dubica), „Lider“  (Gradiška) i „Igokea“ (Aleksandrovac).
Naše košarkašice bile su najbolje na turniru nakon što su u prvoj utakmici bile bolje od „Igokee“, a u utakmici za 1. mjesto pobijedile su ekipu „Lidera“.
Za najbolju igračicu turnira proglašena je košarkašica „Arxa“ Judita Srdoč.            

1. utakmica: IGOKEA - ARX 46 : 65 (15:15, 12:13, 7:19, 12:18)

IGOKEA: Šorak, Dakić 23, Blagojević, Gvozderac, T. Blagojević, Babić, Lj. Blagojević, Predojević 5, Kelečević 5, Davidović 2, Mitrović, Predojević. Trener: Gašić 
ARX: Gržac 2, Juričić 6, Antak 2, Srdoč 22, Benić 2, Vukić 4, Pažanin 12, Peričić 14, Gulin, Lončarić 1, Rogić. Trener: Kozlevčar   

Finale: LIDER – ARX  31:55 (4:21, 6:11, 15:15, 6:18)

LIDER: Gvozdenac 3, Cvijić, Grubešić 4, Tomić, Klincov 2, Vasiljevic 2, Stojčević 5 , Simetić 12,  Vuković, Grubešić, Vuković, Adžic 3, Kovačević, Slijepčević, Dobrić, Golić, Šokčević, Kojić. Trenerica: Ognjenka Jovičić
ARX: Gržac 2, Juričić 2, Antak 2, Srdoč 14, Benić 3, Vukić , Pažanin 4, Peričić 15, Gulin 2, Lončarić 4, Rogić 7. Trener: Kozlevčar   

Poredak:
1. ARX
2. LIDER 
3. IGOKEA 
4. UNA   

Trener „Arxa“ Krešimir Kozlevčar vrlo je zadovoljan gostovanjem u Aleksandrovcu:
- Osim same košarke, jedno od lijepih sjećanja pružilo nam je i druženje naših igračica s već sada velikim prijateljima iz KK „Lider“. „Lider“ vođen na zdravim temeljima pod dirigentskom palicom trenerice Ognjenke Jovičić, nas zaista podsjeća na najljepše trenutke djetinjstva i bavljenja sportom. Kada djeca plaču kada vide prijateljice iz Gradiške i kada plaču jer idu doma, zaista govori o prekrasnoj priči prijateljstva naša dva kluba.
O tome koliko su nas lijepo ugostili govori puno detalja, ali prekrasna šetnja Gradiškom, palačinke na Savi te turističko vođenje po gradu samo su neka od iskustva koja smo ponijeli sa sobom u Crikvenicu.
Djevojke su doživjele jedno prekrasno iskustvo i turnir imena „Košarka bez granica“ zaista je dao najvažniju poruku, a to je da sport spaja, daje prijateljstvo kroz igru i podsjeća nas da je najljepše biti dijete koje iskreno voli svoj sport. Za nas entuzijaste i košarkaške romantike nema veće nagrade od sretnih igračica koje se već sada dogovaraju kako će i gdje ugostiti prijatelje iz „Lidera“ i kada se možemo ponovno vratiti u Gradišku!
Ne možemo ne zahvaliti i izdvojiti  B4U team Aramisa Naglića koji nas je svih spojio u Umagu, gdje se svake godine vraćamo i prenosimo ono najvažnije - ljubav prema košarci. – rekao je Kozlevčar. 

Košarkašice "Arxa" s trenerom Krešimirom Kozlevčarom na turniru u Aleksandrovcu

crikva.hr
Fotografije: Creative Media 

Podijelite