Jasmina Manestar promovirana u zvanje mentora

1 - Ravnateljica OŠ Vladimira Nazora Deana Čandrlić - Zorica, kolegica Ana Kirinčić, Jasmina Manestar i pedagoginja Draženka Mažar
2 -  Jasmina Manestar u društvu tate nakon dodjele priznanja

Profesorica Hrvatskoga jezika i književnosti Jasmina Manestar zaposlena u OŠ Vladimira Nazora u Crikvenici kao učiteljica Hrvatskoga jezika, promovirana je u zvanje mentora.
Uoči Svjetskog dana učitelja, koji se u cijelom svijetu obilježava 5. listopada, Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizirali su 4. listopada 2019. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu svečanu promociju najboljih odgojno-obrazovnih radnika, a tom prilikom je i profesorici Jasmini Manestar uručena odluka o promaknuću.
Odluku o napredovanju u zvanju uručili su ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje dr. sc. Dubravka Brezak Stamać i pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja prof. Momir Karin. Promoviranjem u više zvanje mentora učiteljici Jasmini Manestar Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja odali su javno priznanje za njezin rad u sustavu odgoja i obrazovanja, nagradili je zato što stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unaprjeđuje nastavni proces poučavanja kao i hrvatski odgojno-obrazovni sustav.
Svečanoj dodjeli nazočile su i ravnateljica OŠ Vladimira Nazora Deana Čandrlić – Zorica i pedagoginja u OŠ Vladimira Nazora Draženka Mažar.

crikva.hr

Podijelite