"Duga - Ognjišće" za sve koji vole specijalitete s roštilja i ražnja

1,2 - Ljubo Raguž i Edi Klement

Nakon kraće stanke opet je otvoren popularni crikvenički ugostiteljski objekt „Ognjišće“, poznat po specijalitetima s roštilja pripremljenim po originalnoj vlastitoj recepturi.
Nakon svečanog otvaranja ovog petka, „Ognjišće“ radi svakodnevno, sada na novoj lokaciji, u prostoru bivše pizzerije „Duga“ (Tomislavova 142), nedaleko dosadašnje lokacije „Ognjišća“.
U skladu s promjenom lokacije i objekt je malo promijenio naziv pa se sada punim imenom zove Bistro pizzeria „Duga – Ognjišće“.
Na djelu je opet provjerena ugostiteljska ekipa predvođena vlasnikom Ljubom Ragužom i voditeljem Edijem Klementom koja gostima nudi u prvom redu specijalitete s roštilja, jela pod pekom, janjetinu i odojke s ražnja.
U ponudi su i morska jela od kojih se izdvaja tuna-steak, a za ljubitelje pizze u ponudi je raznolik izbor pizza iz krušne peći. Preporuka je i vrhunska graševina kao kućno piće po povoljnoj cijeni.
Posebna pogodnost lokala je prostrana ugodna terasa sa 100 sjedećih mjesta, a još 60 mjesta u zatvorenom dijelu omogućuje organiziranje različitih proslava, domjenaka, svadbi i sl.
„Duga – Ognjišće“ će imati i dostavu (do Jadranova i Selca), a više informacija možete dobiti na tel. 051-785-522.

crikva.hr

Podijelite