Dijana Lukšić i Mirjana Pobor najbolje u Županiji

Na županijskom natjecanju u sportskom ribolovu štapom s obale nastupili su članovi ŠRK „Oslić“ i SRD „Lovrata“ u 3 natjecateljske kategorije.
Natjecanje za seniorke održano je 18.5.2019. g. u Bakru u organizaciji ŠRD „Kostrena“, na kojem su naše seniorke postigle odlične rezultate, Dijana Lukšić je osvojila prvo, a Mirjana Pobor drugo mjesto. Vrlo dobro plasirane bile su i  članice dramaljske „Lovrate“ Ivana Gržičić i Jadranka Valković.

SENIORKE POJEDINAČNO:

1. Dijana Lukšić (ŠRK „Oslić“ Selce)
2. Mirjana Pobor (ŠRK „Oslić“ Selce)
3. Marija Gržančić  (SRD „Arbun“ Punat)        
4. Ivana Gržičić (SRD „Lovrata“ Dramalj)
7. Jadranka Valković (SRD „Lovrata“ Dramalj)        
26. Lovorka Pobor (ŠRK „Oslić“ Selce)  

SENIORKE EKIPNO:

1. ŠRK „Oslić“ Selce (D. Lukšić, M. Pobor)
2. SRD „Lovrata“ Dramalj (I. Gržičić, J.Valković)
3. ŠRK „Jadran“ Opatija (N. Đorđević, J.Rumora)  

Od ove godine uvedena je nova natjecateljska kategorija u ribolovu s obale - MASTERS (+55); kategorija za seniore i seniorke sa navršenih 55 godina i više. Na županijskom natjecanju u kategoriji MASTERS održanom 19.5.2019.g. nastupio je Albin Pobor (ŠRK „Oslić „Selce) i zauzeo 3. mjesto pojedinačno, čime je osigurao pravo nastupa na državnom prvenstvu, koje će se održati od 6. do 8.9. u Rijeci.
U kategoriji U-21 brodica, 25.5.2019. u organizaciji ŠRD „3. maj“ Rijeka, nastupila su 2 juniora iz ŠRK „Oslić“ Selce - Ivan Antić (21. mjesto) i Roko Antić (30. mjesto), kojima je ovo bio prvi nastup u toj disciplini.

crikva.hr  

Podijelite