Danijel Brozović stoti put darivao krv

1 - Marina Križanec
2 - Danijel Brozović

Jučer je u crikveničkoj „Thalassotherapiji“ održan prvi dio treće ovogodišnje akcije dobrovoljnog darivanja krvi (za darivatelje čija prezimena počinju slovima A – K). Darivanju je pristupilo 45 darivatelja, a prikupljene su 43 doze krvi.
Posebnost ove akcije je jubilarno stoto darivanje krvi Danijela Brozovića, čime je ušao u elitni Klub 100+ darivatelja krvi, na čemu mu čestitamo. Čestitamo i Meliti Car, Marini Križanec i Ivi Tomić koje su prvi puta darivale krv. Od darivatelja koji su dosad više od 100 puta dali krv na ovoj akciji sudjelovali su Ratko Baretić (114 darivanja) i Zoran Cvija (114), a od darivatelja koji su dosad više od 50 puta dali krv na ovoj akciji su bili Miroslav Kivić (93), Ladislav Blažić (92), Dean Antić (89), Milivoj Drnjević (71), Danijel Tomić (65), Elvis Čižmešija (60), Josip Friš (55) i Nikica Antić (51).

Sljedećeg ponedjeljka (16. rujna) na redu je drugi dio akcije darivanja krvi, za darivatelje čija prezimena počinju slovima L - Ž, ali i za sve koji žele prvi puta darivati krv. Akcija će se održati u crikveničkoj „Thalassotherapiji“ u vremenu od 8 do 12 sati.

crikva.hr

Podijelite