Crikvenica danas u znaku biciklizma

Crikvenica i okolica su danas u znaku biciklizma. Oko 16:45 na crikvenički Trg Stjepana Radića stići će biciklisti sudionici utrke "CEO race" koji su u 13:00 sati krenuli iz Starigrada-Paklenice na etapu dugu 159 kilometara.
Na velikoj pozornici na Trgu odžava se KIDS CRO Race gdje su postavljeni virtualni trenažeri. Natječu se djevojčice i dječaci u dobi od 9 do 12 godina, a svaki grad (Osijek, Lipik, Zadar, Makarska, Crikvenica, Rijeka, Zagreb) će imati svoga pobjednika etape, a u Zagrebu će se proglasiti sveukupno najbolji mladi natjecatelj.
Pozivamo Crikveničane i njihove goste da se u čim većem broju okupe na Trgu kako bi pozdravili bicikliste sudionike utrke.
Treba voditi računa o posebnoj regulaciji prometa koja je na snazi od 14:00 sati, koja uključuje zatvaranje dionice D8 Jadranske magistrale kako se budu približavali biciklisti iz Starigrada i to u Selcu, Crikvenici i Dramlju od 14 do 17:30 h te zatvaranje prometa na relaciji (Crikvenica) D8 - Zidarska ulica – Kotorska ulica – Vinodolska ulica – Frankopanska ulica – Ulica Ivana Skomerže – Trg Stjepana Radića – Strossmayerovo šetalište – Gajevo šetalište – (Dramalj) Prilaz obali – 5090 Dramalj – D8, i to od 14 do 17:30 h.
Promet će biti moguć samo djelomično lokalno ispod magistrale u Jadranovu i Selcu.
Također će u vremenu od 8 do 18 sati biti onemogućen parking vozila na Strossmayerovom šetalištu te parkingu uz Ulicu Ivana Skomerže u Crikvenici.

crikva.hr

 

Podijelite