Blagdansko druženje vaterpolista "Crikvenice"

Vaterpolisti „Crikvenice“ su u petak 28.12. u Hrvatskom narodnom domu u Dramlju organizirali tradicionalno božićno-novogodišnje druženje na kojem se okupilo više od pedeset članova mlađih uzrasnih kategorija Kluba i njihovih roditelja, članova seniorske ekipe, uprave i prijatelja Kluba.
Tijekom ugodnog druženja još jednom su se prisjetili svega postignutog tijekom 2018. godine:
- titule prvaka seniorske ekipe koja se natječe u 3.HVL-skupina Rijeka (ovaj naslov prvaka inače je ukupno četvrti u šest sezona tijekom kojih klub sudjeluje u spomenutom natjecanju)
- brojnih utakmica i pobjeda mlađih uzrasnih kategorija (U-11, U-13 i U-15 ekipa)
- organiziranja 1. svjetskog prvenstva u "Odbijači"
- pobjede mlade ekipe na 3. Memorijalnom turniru "Darko Brnjac"
- organiziranja "Divlje lige", "Noći vaterpola" i dr.

Predsjednik VK „Crikvenica“ Zoran Brozičević je pritom rekao:
- Iznimno smo ponosni na činjenicu da naši brojni mladi igrači već ravnopravno sudjeluju u radu seniorske ekipe. Time se u cijelosti ostvaruje cilj rada našeg Kluba, a to je popularizacija vaterpola među mladima i u konačnici popunjavanje naše ekipe domicilnim igračima, našim Kircima.
Veseli i činjenica da VKC ima vrhunske odnose s Vaterpolo savezom Primorsko-goranske županije, kao i sa svim klubovima u regiji. Naši mladi igrači tako temeljem sporazuma o dvojnoj registraciji i ustupanju redovito pojačavaju momčad "Opatije" na državnim prvenstvima i kvalifikacijskim utakmicama, sudjeluju u kampovima koje organiziraju HVS i VS PGŽ, a treneri nastavljaju edukaciju i usavršavanja kako bi što kvalitetnije mogli na naše mlade članove prenositi svoje znanje i ljubav prema vaterpolu.
Naši članovi s optimizmom gledaju na godinu koja je pred nama i one koje slijede. Razlog našeg zadovoljstva u tom pogledu temeljimo na sve većem interesu djece iz našeg kraja za plivanje i vaterpolo te igračkoj afirmaciji naših mladih igrača u prvoj momčadi.
Naravno, veliki podstrek u radu daje nam i od gradonačenika Grada Crikvenice Damira Rukavine najavljena realizacija projekta zatvorenog olimpijskog bazena u Crikvenici. – istakao je Brozičević.

Okupljeni članovi na druženju su zaželjeli svim našim sugrađanima sretnu 2019. godinu, puno zdravlja, sreće i uspjeha na svim poljima. Osobita zahvala upućena je Gradu Crikvenici kao i brojnim sponzorima koji su svojim donacijama omogućili da Klub nesmetano funkcionira okupljajući djecu i mlade našeg kraja.

Druženje Vaterpolo kluba "Crikvenica" u Narodnom domu u Dramlju

crikva.hr

Podijelite