Biramo najbolju žensku ekipu i momčad Grada Crikvenice u 2018. godini

1 - Rukometašice ŽRK "Murvica"
2 - Stolnotenisačice STK "Crikvenica"

Danas objavljujemo naše kandidate za izbor najbolje ženske ekipe Grada Crikvenice u 2018. godini te najbolje muške momčadi u seniorskoj konkurenciji. Izdvojili smo dvije ženske ekipe i dvije momčadi, no svaki sudionik izbora će se po vlastitom nahođenju odlučiti za izbor najboljih u konkurenciji svih sportskih klubova s područja Grada Crikvenice.

Naši prijedlozi za izbor najbolje ženske ekipe Grada Crikvenice u 2018. godini su:

1. ŽENSKI RUKOMETNI KLUB „MURVICA“
- Seniorska ekipa Ženskog rukometnog kluba „Murvica“ je u prošloj godini ostvarila najbolje rezultate u povijesti Kluba. Rukometašice „Murvice“ su uvjerljivo osvojile naslov prvakinja 2. Hrvatske lige – zapad, čime su ostvarile plasman u 1. Hrvatsku ligu rukometašica u kojoj sada nastupaju.

2. STOLNOTENISKI KLUB „CRIKVENICA“
- Stolnotenisačice „Crikvenice“ osvojile su 2. mjesto u 1. Hrvatske lige stolnotenisačica – zapad u sezoni 2017./2018. U istoj ligi u sezoni 2018./2019. nakon prvog dijela sezone zauzimaju 2. mjesto i nastavljaju borbu za osvajanje 1. mjesta i plasman u Superligu.

Naši prijedlozi za izbor najbolje momčadi Grada Crikvenice u 2018. godini su:

1. RUKOMETNI KLUB „MORNAR-CRIKVENICA“
- Rukometaši RK „Mornar-Crikvenica“ su u natjecateljskoj sezonii 2017./2018. osvojili 1. mjesto u natjecanju 2. Hrvatske rukometne lige – zapad, čime su se plasirali u 1. Hrvatsku rukometnu ligu – jug. Nakon odigranog prvog dijela prvenstva nalaze se u sredini ligaške ljestvice, na 6. mjestu.

2. KUGLAČKI KLUB „CRIKVENICA“
- Kuglači „Crikvenice“ unatoč tome što u Gradu Crikvenici nema kuglane, nastupaju u 1.B Hrvatskoj kuglačkoj ligi – jug, u kojoj su u sezoni 2017./2018. zauzeli 5. mjesto. Nakon prvog dijela natjecanja u ovoj ligi u sezoni 2018./2019. nalaze se u sredini ligaške ljestvice.

Ivica Šubat

Podijelite