Ana Debelić, Dijana Lukšić i Ivana Knežević Šambić kandidatkinje za najbolju sportašicu Grada Crikvenice u 2018. godini

Danas objavljujemo naše kandidatkinje za izbor najbolje sportašice Grada Crikvenice u 2018. godini u konkurenciji seniorki. No, svaki od sudionika izbora moći će se po vlastitom nahođenju odlučiti za izbor najbolje, a to ne mora biti jedna od sportašica koje smo predložili.
Naši prijedlozi za izbor najbolje sportašice Grada Crikvenice u 2018. godini su:

1. ANA DEBELIĆ (Ženski rukometni klub „Murvica“)
- Ana Debelić je jedna od najvažnijih igračica u ekipi „Murvice“, ekipe koja je u prošloj godini ostvarila najbolje rezultate u povijesti Kluba. Rukometašice „Murvice“ su uvjerljivo osvojile naslov prvakinja 2. Hrvatske lige – zapad, čime su ostvarile plasman u 1. Hrvatsku ligu rukometašica u kojoj sada s uspjehom igraju.
Ana Debelić je odigrala sve natjecateljske utakmice „Murvice“ u protekloj godini, a neke od njih unatoč ozljedama ili bolesti.

2. IVANA KNEŽEVIĆ ŠAMBIĆ (Stolnoteniski klub „Crikvenica“
- Ivana Knežević Šambić je u prošloj godini po drugi put postala majka, no uspjela je zauzeti 2. mjesto na pojedinačnoj ljestvici najboljih igračica 1. Hrvatske lige stolnotenisačica – zapad u sezoni 2017./2018.
U istoj ligi u sezoni 2018./2019., koju je nastavila igrati nedugo nakon poroda, ima stopostotni učinak, još nijednom nije poražena i predvodi ekipu stolnotenisačica „Crikvenice“ u borbi za naslov prvakinja lige.

3. DIJANA LUKŠIĆ (Športski ribolovni klub „Oslić“ Selce)
- Dijana Lukšić je na završnici Prvenstva Hrvatske u udičarenju s obale održanom 14.11.2018. u Blatu na Korčuli zauzela 5. mjesto. Ona i njena klupska kolegica Mirjanom Pobor, koja je na istom natjecanju bila na 7. mjestu, zauzele su kao ekipa „Oslića“ 2. mjesto u Hrvatskoj.

Ivica Šubat

Podijelite